Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

i like my money here where i can see it...hanging in my closet



military look !


Το military είναι μία από τις πιο hot τάσεις για φέτος το χειμώνα κι ένα από τα πιο στυλάτα κομμάτια.Παντελόνια, φορέματα, jackets μπορούν να σας χαρίσουν υπέροχες και άκρως θηλυκές εμφανίσεις εάν φορεθούν με το σωστό τρόπο! Σας προτείνουμε:

   

          
                  

         


       

                      




Το καρό είναι στη μόδα... Δείτε πως να το φορέσετε


Η πιο hot τάση της σεζόν κλέβει ήδη τις παραστάσεις στις street style εμφανίσεις.
Καρό prints παντού!Το αγαπημένο μας χειμερινό pattern φαίνεται ότι θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της σεζόν, αφού από Σεπτέμβρη μήνα, οι fashionistas που κυκλοφορούν έξω από τα fashion shows των εβδομάδων μόδας λανσάρουν τη νέα τάση με μανία.

Σκωτσέζικα καρό σε φούστες, κασκόλ και πανωφόρια, λιλά, μπλε και γκρι αποχρώσεις για πιο safe χρωματικούς συνδυασμούς και total καρό σύνολα για τις πιο τολμηρές της μόδας.
τρόποι να φορέσεις το ιδιαίτερο pattern:






        


Μπορντό: πως θα φορέσεις το "νέο μαύρο" της σεζόν


Γιατί μπορντό; Διότι έχεις σιχαθεί το μαύρο. Διότι όσο και να εκθείασα το little black dress, εσένα σου κάνει πολύ… πένθιμο. Διότι θες μια αλλαγή αλλά δεν σου πάει το καφέ. Διότι θες κάτι διαφορετικό βρε παιδάκι μου Μια πινελιά χρώμα στην μονοτονία της γκαρνταρόμπας σου. Γι' αυτό σου λέω. Μπορντό αγαπημένη μου… μπορντό. Αυτό είναι το σωτήριο χρώμα του χειμώνα. Αυτό είναι… το νέο σου μαύρο.

χρώμα βασιλικό, το βλέπεις και σου έρχεται στο μυαλό κόκκινο κρασί , παθιασμένα φιλιά και μπορντοροδοκεραμιδοκόκκινα παχιά χαλιά. Η σκούρα του απόχρωση το κάνει ιδανικό για χειμωνιάτικα outfits. Συνδυάζεται εξαιρετικά με το μπλε το σκούρο, το λευκό, τα leopard αξεσουάρ και φυσικά με οτιδήποτε μαύρο...

Τα προτερήματα του πολλά:
Είναι κλασσικό. Έχεις παρατηρήσει ότι σε μια επίσημη εκδήλωση, γάμος-μέγαρο-μπουζούκια, φοράμε όλες μαύρα; Εσύ μπορείς να κάνεις την διαφορά και να αντικαταστήσεις το μαύρο φουστάνι με ένα σκούρο κόκκινο χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα από το υπόλοιπο outfit. Παπούτσια, τσάντα, πανωφόρι και αξεσουάρ μπορούν να μείνουν ίδια… και ωστόσο ανανεωμένα. Ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, το περσινό σου clutch και το καλό σου παλτό δεν παλιώνουν τόσο εύκολα.

Είναι rock. Ένα δερμάτινο skinny παντελόνι σε μπορντό απόχρωση, φορεμένο με t-shirt και biker boots είναι η φωτογραφία που υπάρχει δίπλα στον ορισμό του rock. Βγάλε μπότες, βάλε γόβες… και έχεις rock chic. Δεν θες γόβες; Βάλε ankle boots. Σε animal print. Και έχεις απογειώσει και το rock και το chic.
Είναι casual. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί, σε ζεστά μάλλινα πουλόβερ, χουχουλιάρικες ζακέτες, midi φουστάνια και oversized παλτό αφού είναι το τέλειο ταίρι για τις μαύρες μπαλαρίνες σου και τις δερμάτινες μπότες ιππασίας.
Είναι glamorous. Ανήκει στην υψηλή κοινωνία και «παντρεύεται» με άλλα glamorous υλικά όπως δαντέλες, βελούδα και μπροκάρ. Ο συνδυασμός του μπορντό με αυτά τα υφάσματα το τοποθετεί μέσα σε παλάτια και πάνω σε θρόνους. Γιατί μπορεί να είναι σεμνό… αλλά ταπεινό δεν υπήρξε ποτέ.


  




                                                                                                                                                         



Φούτερ: πώς θα το φορέσεις - πώς θα το επιλέξεις;


Πώς θα φορέσεις το φούτερ:
 Εκεί που το φούτερ θα απογειωθεί, είναι όταν το φορέσεις με pencil φούστα, βάλεις μόνο το μπροστά μέρος μέσα, και το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες. (χειροκροτήματα). Γενικά του φούτερ οι φούστες του πάνε πολύ. Δοκίμασε να το φορέσεις με πλισέ φούστα, δερμάτινο jacket στους ώμους και ankle boots. Όπως καταλαβαίνεις, το φούτερ παύει να είναι αυστηρά πρωινό. Με skinny leather παντελόνι και ψηλοτάκουνα του έχεις φέρει το dna τούμπα.
Αν πάλι είσαι πρωινός τύπος, μπορείς να το φορέσεις άνετα, με πουκαμισάκι από μέσα, και ακόμα καλύτερα αν αυτό είναι denim, για ένα ωραιότατο preppy look. Αν πάλι θέλεις office look, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα σακάκι και ένα εντυπωσιακό statement necklace και έτσι μπορείς να το φορέσεις άνετα στο γραφείο. Για πιο casual εμφάνιση, μπορείς να το φορέσεις με mini φούστα, bomber jacket και wedges snickers.
Που θα βρεις το καλό το φούτερ;
Στην αγορά υπάρχουν πολλών ειδών φούτερ. Oversized, cropped, με μεγάλες στάμπες, γράμματα ή εντελώς απλά. Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα, δες πρώτα πως θες να το φορέσεις, τι ρούχα έχεις να το συνδυάσεις και ποια στυλ μπορείς να ακολουθήσεις. Το φούτερ είναι ένα εύκολο ρούχο, που μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους… αρκεί να διαλέξεις το σωστό. 
 





 




Φούστες... στο maxi


Mμμμ δεν ξέρω γιατι τις ανεβάζω...αφου δεν μ αρέσουν αλλα anyway










                        



Γαλότσες-απαραίτητες τον χειμώνα

βροχή αχχ τι ωραία που είναι..μέσα στο παπλωματάκι με ζεστή σοκολάτα,τζάκι...τι ωραία.....ναι μόνο όταν είμαι μέσα στο σπίτι ...Βροχούλα σε μισω όταν είμαι εξω..αλλά στην έφερα .Γαλότσες όσο και αν σας κοροιδευα είστε οι καλύτερες.



Θα μου πεις ότι οι γαλότσες δεν είναι μόδα όπως παλιά, αλλά θα σου πω ότι ναι, μπορεί να μην είναι μόδα όπως παλιά, αλλά όταν βρέχει είναι το παπούτσι που όλοι οι πεζοί θέλουν να έχουν. Γιατί; Διότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, να σου βραχεί η κάλτσα με βρομόνερα. Και μόνο που το σκέφτομαι… με πιάνουν κάτι νεύρα…















.
παρε μια τσολια!!




mini φουστιτσες ....προυποθεση αδύνατα ποδαράκια και ας εχεις λιγο ποποοοοο
.



με πουλοβερακι
με φουτερ


ενα τζιν πουκαμισοο ειναι παντα must


χυμα στο δρομο

η ζωη θέλει χρώμα


ΔΕΙΞΕ ΛΙΓΟ ΔΕΡΜΑ

Το να δείξεις λίγο από το δέρμα σου μπορεί να είναι σέξι και θηλυκό, αρκεί βέβαια να δείχνεις τόσο όσο χρειάζεται και από το σωστό μέρος.
CROPPED TOPS ALWAYS SEXY 

γλυκο,αθώο και ..με πολλες δοσεις..sexy

ασε την φαντασία

μην μου γυρνάς την πλάτη

χρειάζεσαι το χρυσό κόσμημα και είσαι έτοιμη

θελω να παω κάπου και να μπορω να σε φορέσω




κοκκινο με ασπρο πολυ styllll  <3






1 σχόλιο:

  1. Thanks for the photos! Μου άρεσαν όλες πολύ, είμαι μεγάλη fan του streetstyle look και μου αρέσει πολύ να μπερδεύω διαφορετικές τασεις και υφασματα μεταξύ τους. Αγόρασα πρόσφατα αυτά τα τέλεια vans https://www.unity.gr/brands-el/vans-el/ και τα φοράω με φορεματάκια και φουστες με πουλοβεράκια χουχουλιάρικα και το αποτέλεμσα ειναι φανταστικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή